Sušičky potravin

Cenový rozsah:
Vybrat:

Sedona Express SD 6280 Sušička potravin

12 850,-Cena bez DPH 21%: 10 619,83
  • PŘIPRAVENO K ODESLÁNÍ
    Objednávku odesíláme: 29.4.2024
  • DOPRAVA ZDARMA

Sušička potravin Sedona Express SD 6280

Sedona Express SD-6280

  • 1 topná jednotka 99hodinový časovač nepřetržitý provoz až 150 hodin 3 přednastavené režimy dvoufázové sušení digitální display průhledná dvířka plastové tácy odkapávací tác

Specifikace:

  • Rozměry: 35,6 x 30,5 x 44,5 cm Hmotnost: 9,26 kg Výkon: 470 W Rozsah termostatu: 25-75 °C Ventilátor: 1 ks Počet táců: 11 + 1 odkapávací Rozměry táců: 25,4 cm x 33 cm Barva: černá Záruka: 2 roky

Hodnocení výrobce

Prémiová sušička potravin Sedona Express SD-6280 je univerzální přístroj využívající pokročilé technologie, díky kterým usušíte potraviny bezpečně a pohodlně. Svou velikostí je ideální pro raw nadšence a pro ty, kteří plánují sušit potraviny ve velkém. Součástí vybavení jsou 3 přednastavené režimy.

Jak funguje sušička Sedona?

Sušička Sedona využívá při sušení horizontálního proudění vzduchu, díky kterému je dosaženo rovnoměrného a bezpečného sušení, což je důležité kvůli zamezení vzniku kvasinek, plísní a bakterií. Se sušičkou ovoce Sedona se vám nestane, že by suroviny zůstaly uvnitř vlhké – usuší se vždy dokonale v celém svém objemu. Během sušení přitom není nutné prohazovat tácy nebo jednotlivé kousky surovin (jako je tomu u kruhových sušiček), teplo je rozváděno rovnoměrně po celé sušičce, a to pomocí jedné spolehlivé topné jednotky s ventilátorem.

Co všechno můžete sušit v sušičce Sedona?

Sušička Sedona je vzhledem ke své konstrukci a možnostem velmi univerzální. Na rozdíl od kruhových sušiček umožňuje vyjmutí jednotlivých táců, a tak pohodlně usušíte nejen suroviny, které jsou nakrájené na tenké plátky, ale klidně i celé kusy ovoce, zeleniny, hub a dalších surovin. Dokonce je možné nechat v sušičce vykynout chléb nebo rozpékat ztvrdlé pečivo, připravit raw večeři, fermentovat domácí jogurt, vyrobit sýr nebo usušit výrobky z keramiky. V sušičce Sedona bezpečně usušíte také maso (jerky).

3 režimy: rychlý, raw a kombinovaný

Kromě standardní možnosti ručního nastavení času a teploty můžete využívat 3 speciální režimy.

1. Režim FAST se hodí především pro sušení masa. Udržuje průměrnou vnitřní teplotu sušičky na předem stanovené hodnotě. S ohledem na cyklické spouštění a vypínání topného tělesa bude i vnitřní teplota mírně kolísat. 2. Režim RAW je praktický pro zachování některých zásadních živin, které se mohou vysokou teplotou zničit. Vnitřní teplota sušičky nikdy nepřesáhne předem stanovenou hodnotu. 3. Režim COMBO je nejlepší pro sušení mokřejších surovin (rajčata). Využívá funkci dvoustupňového sekvenčního nastavení teploty a času (TST) pro nastavení dvou teplot a dvou časů. Sušička začíná na vyšší teplotě po předem stanovený čas (režim FAST), poté teplota automaticky klesne na nižší nastavenou teplotu po zbývající čas sušení (režim RAW). Výhodou je, že živiny zůstanou v surovinách zachovány stejně jako při použití režimu RAW.

99hodinový časovač, digitální display, BPA free plastové tácy, odkapávací tác

99hodinový časovač vám umožňuje nastavit průběh sušení a o více se nestarat. Sušička Sedona se po dosažení zvoleného času sama vypne. Součástí ovládacího panelu je digitální display, který usnadňuje obsluhu sušičky. Termostat lze nastavit v rozmezí 25-75 °C. Sušička Sedona může sušit nepřetržitě až 150 hodin.

Součástí příslušenství je 11 BPA free plastových táců + jeden odkapávací, který můžete umístit na dno sušičky namísto jedenáctého tácu. Tento tác bez otvorů zachytí zbytky potravin nebo kapky šťávy ze šťavnatějších surovin a tím vám usnadní údržbu sušičky.

Dlouhotrvající kvalita

Pro výrobu sušičky Sedona byly použity špičkové materiály – tělo a rám sušicích táců jsou vyrobeny z velmi odolného a pevného polykarbonátu, který se nezlomí dokonce ani pod koly nákladního vozu. Průhledná dvířka jsou z tvrzeného bezpečnostního skla a otevírají se stejným způsobem jako dvířka u skříňky. Tělo i tácy jsou BPA free.

Druh:Prémiová sušička potravin
Provedení:Rozsah termostatu: 25-75 °C
Domo DO600S

Domo DO600S

Ihned k odběru
2 245,-
Sedona Express SD-6280
Doprava zdarma

Sedona Express SD-6280

Ihned k odběru
12 850,-
Domo Sada sušících plat pro Domo DO600S (ABC DOMO, Bielmeier, Rommelsbacher)
Doprava zdarma

Domo Sada sušících plat pro Domo DO600S (ABC DOMO, Bielmeier, Rommelsbacher)

490,-
Máte zájem
o více informací?