Cenový rozsah:
Objem trouby
Šířka
Výška
Hloubka
Barva

MIELE H 7140 BM Kompaktní trouba

45 990,-Cena bez DPH 21%: 38 008,26

Zboží není momentálně skladem Zjistíme, kdy bude připraveno a kontaktujeme Vás.

  • DOPRAVA ZDARMA
  • MONTÁŽ + VYNESENÍ + ODVOZ starého spotřebiče
    pro zákazníky z Jižních Čech - ZDARMA
  • DÁREK K NÁKUPU ZDARMA
  • MONTÁŽ, VYNESENÍ a SVOZ po Praze a Jižních Čechách ZDARMA
  • S výběrem rádi poradíme na tel: +420 606 755 790

Kompaktní trouba MIELE H 7140 BM

Kompaktní pečicí trouba s mikrovlnou v atraktivním nerezovém designu s autom. programy a kombinovanými prov. způsoby.

Zahřeje se pouze jídlo
Pečicí trouby Miele s mikrovlnou jsou po obvodu chlazené. Díky tomu zůstávají ovládací prvky, rukojeti i okolní nábytek relativně chladné. Provedení s použitím několika vrstev efektivně izoluje dvířka pečicí trouby a zajistí nízkou teplotu na vnější straně dvířek a tím bezpečnost a ochranu před popáleninami.

Maximální bezpečnost v každé situaci
Postarejte se aktivně o dodatečnou bezpečnost – stisknutím tlačítka zablokujete přístroj a chráníte jej před nechtěným zapnutím, např. dětmi. Nebo profitujte v případě nouze z bezpečnostního vypínání: když je maximální provozní doba překročena, trouba Miele se automaticky vypne. To znamená spolehlivou bezpečnost, přestože někdy zapomenete pečicí troubu vypnout.

Plynulá regulace výkonů
S novou funkcí Quick&Gentle kombinujete konvenční ohřev poprvé s plynulým napájením mikrovlny a to přesně tak, jak si přejete. Výsledkem je zkrácená doba přípravy a pokrmy připravené podle vašich představ. Možné je to díky inovativní technologii invertoru – pro větší flexibilitu při každodenním vaření.

Jeden přístroj, mnoho možností
Také v malých kuchyních můžete vykouzlit fantastické pokrmy: pouze s jedním přístrojem lze potraviny komfortně připravit jak v provozu mikrovlnné trouby, tak i v provozu pečicí trouby. Obzvláště v kombinovaném provozu profitujete z optimálních výsledků za kratší dobu. Početné provozní způsoby Vám umožní individuální přípravu při různých způsobech vaření – lhostejno, zda si přejete ohřívat, vařit nebo rozmrazovat.

Větší volnost, bezpečnost a komfort
Propojením Vašich domácích přístrojů vytvoříte nový volný prostor a propůjčíte svému všednímu dni větší bezpečnost a komfort: předehřejte svou pečicí troubu odkudkoli nebo vyberte recept v aplikaci Miele@mobile a přeneste dotykem optimální nastavení na Vaši pečicí troubu. Nabízíme Vám vlastní vyvinuté funkce a mobilní ovládání – s Miele budete vždy na nejnovějším stupni ve světě digitálního komfortu.

Přímo zvolit maximální výkon
S funkcí Quick-Start spustíte stisknutím tlačítka okamžitě maximální výkon mikrovlny. Tím můžete rychle ohřát nápoje a pokrmy, aniž byste museli volit teplotu. Pro vaše osobní zvyklosti, např. ohřátí jednoho šálku čaje večer nebo výživy pro kojence, přeprogramujte jednoduše definované časové hodnoty – zcela libovolně a nekomplikovaně.

Čerstvý popcorn stisknutím tlačítka
Co by to bylo za filmbez popcornu? S naším automatickým programem pro přípravu popcornu můžete snadno připravit pouze jedním stisknutím tlačítka chutný popcorn pro domácí pohodu. Časy a výkon ve wattech jsou optimálně přizpůsobeny běžným velikostem 100 g sáčků . Máte ho raději křupavý? Potom si můžete časy nastavit libovolně a podle chuti.

Jemný pohyb dvířek
Pokaždé snadno: díky rafinovanému tlumicímu mechanismu se dveře zavírají a otevírají neuvěřitelně lehce. A to až do 90° – takto máte obzvláště komfortní a maximálně volný přístup k potravinám v ohřevném prostoru.

Přenechejte časový management své pečicí troubě
Takto budete mít vše hotové bez stresu a v požadovaném čase: naprogramujte snadno dobu začátku, ukončení nebo dobu trvání přípravy. Ta se automaticky ukončí, když uběhne naprogramovaná doba přípravy. Pro mnohé situace je komfortní také integrovaný kuchyňský budík. A navíc při výpadku proudu je nastavený čas uložen cca 150 hodin.

Nejlépe srozumitelné
Komfort při ovládání pro všechny: na displeji lze nastavit mnoho různých jazyků. Tak je zaručeno srozumitelné ovládánív různých jazycích. Individuální volba jazyka je k dispozici pro všechny přístroje od ovládání DirectSensor S.

Zušlechtění pro nerezové povrchy beze skvrn
Speciálně upravenono: přístroje Miele z nerezové oceli mají mimořádně kvalitní povrchovou úpravu CleanSteel. Díky tomu můžete povrch velmi snadno očistit bez použití speciálních čisticích prostředků. Otisky prstů? Ty na povrchu CleanSteel téměř neuvidíte.

Speciální nepřilnavá úprava
Již při přípravě ulpívá výrazně méně na stěnách ohřevného prostoru. Důvod: ohřevný prostor pečicí trouby s mikrovlnou je vyroben z kvalitní nerezové oceli se speciální lněnou strukturou. Dále je povrch zušlechtěn pomocí PerfectClean a dá se tak obzvláště snadno čistit – díky promyšlenému povrchovému systému si užijete větší čistotu a ušetříte čas vynaložený na čištění.

V nejlepším světle
Brilantní osvětlení ohřevného prostoru je vytvářeno pomocí LED spotu. A to trvale, neboť je bezúdržbový. Kromě toho je mimořádně energeticky účinný.

Optimální využití ohřevného prostoru
Zde získáte hodně: objem ohřevného prostoru je nejlépe využitý, takže současně nalezne své místo více věcí najednou. Vzdálenosti tří úrovní zasunutí jsou nastaveny tak, aby se mohly plechy, rošty nebo formy umístit flexibilně a tím vždy ideálně.

Pohodová příprava
Tak budete vařit vždy úspěšně: s elektronicky regulovanými programy můžete zcela pohodlně automaticky připravit velký počet různých pokrmů. Ať už připravujete koláč nebo drůbež – nemusíte volit provozní způsob, teplotu ani dobu pečení. Stupeň přípravy, např. pro maso, může být nastaven libovolně. A s dodatečně kombinovatelnou funkcí mikrovlny budou vaše pokrmy hotové ještě rychleji.

Rychle ohřát šálek vody na čaj nebo přihřát jídlo: efektivní komfort za krátkou dobu přípravy.

Uvnitř šťavnaté, zvnějšku křupavé: začátek pečení masa probíhá s vysokou teplotou, pokračuje se s mikrovlnou.

Pečení a grilování: takto dosáhnete perfektní vůně grilovaného masa, ryb, zeleniny atd.

Ať už koláče nebo sváteční pečeně: ideální pro rychlé a šetrné pečení masa či pečiva až na dvou úrovních.

Rozmanité využití: pro grilování steaků, uzenin, špízů, rolek, opékání a mnoho dalšího.

V pohodě vykouzlit různé pokrmy: ať už chléb, koláče nebo drůbež – vše se připraví plně automaticky.

Jemně s mraženým jídlem: zmražené potraviny se šetrně rozmrazují studeným vzduchem a tím za ideálních podmínek.

Obzvláště energeticky úsporné: nejlépe se podaří šťavnaté pečeně nebo vynikající nákypy.

Perfektně nadýchané a lahodné: ideální pro rychlé a šetrné pečení masa či pečiva až na dvou úrovních.

Rozmanité využití: pro grilování většího množství steaků, uzenin, špízů a mnoho dalšího.

Zvnějšku křupavé, uvnitř pěkně šťavnaté: ideální pro kuřecí maso, kachnu, kolena, rolády či jiné masové pokrmy.

Tak zůstane maso šťavnaté: začátek pečení masa probíhá s vysokou teplotou, pokračuje se zvolenou teplotou.

Expresní rychlost pro ty, co spěchají: tento program ocení především ti, kteří nemají dostatek času na vaření.

[Vestavná pečicí trouba s mikrovlnou;Ano ContourLine;Ano Barva přístroje;Nerez CleanSteel Quick & Gentle;Ano Rychloohřev;Ano Funkce udržování teploty;Ano Rozmrazování;Ano Automatické programy;Ano Pečicí automatika;Ano Gril;Ano Horký vzduch plus;Ano Mikrovlna;Ano Mikrovlna s pečicí automatikou;Ano Mikrovlna s grilem;Ano Mikrovlna s horkým vzduchem plus;Ano Mikrovlna s grilováním s cirkulací;Ano Grilování s cirkulací;Ano Displej;DirectSensor S SoftClose;Ano Individuální volba jazyka;Ano Funkce Popcorn;Ano Ukazatel denního času;Ano Synchronizace času;Ano Kuchyňský budík;Ano Programování začátku přípravy;Ano Programování konce přípravy;Ano Nastavení délky pečení;Ano Indikace aktuální teploty;Ano Ukazatel požadované teploty;Ano Akustická signalizace při dosažení požadované teploty;Ano Navrhovaná teplota;Ano Quick mikrovlna;Ano Individuální nastavení;Ano Nerezová čelní stěna s povrchem CleanSteel;Ano Nerezový vnitřní prostor s lněnou strukturou;Ano Sklopné grilovací těleso;Ano Dvířka CleanGlass;Ano Miele@home;Ano MobileControl;Ano RemoteService;Ano WiFiConn@ct;Ano Systém chlazení přístroje a vlažná čelní stěna;Ano Bezpečnostní vypínání;Ano Zablokování zprovoznění;Ano Objem ohřevného prostoru v l;43 Počet úrovní zasunutí;3 Osvětlení ohřevného prostoru;1x LED Stupně výkonu mikrovlnné trouby ve W;80/150/300/450/600/850/1000 Šířka přístroje v mm;595 Výška přístroje v mm;456 Hloubka přístroje v mm;563 Hmotnost v kg;45,0 Celkový příkon v kW;2,2 Napětí ve V;220-240 Frekvence v Hz;50 Jištění v A;16 Počet fází;1 Připojovací kabel se zástrčkou;Ano Délka elektrického přívodního kabelu v m;2,0 Rošt na pečení s úpravou PerfectClean;1 Skleněná miska;1 ]

Objem trouby:43 l
Max. příkon:2,2 kW
Šířka:595 mm
Výška:456 mm
Hloubka:563 mm
Barva:Nerez
Design:ContourLine
Komfort při údržbě:PerfectClean
Lepší výsledek:Horký vzduch plus
Komfort při obsluze:DirectSensor
Chytrá domácnost:Miele@home
MIELE Čisticí prostředek pro pečicí trouby

MIELE Čisticí prostředek pro pečicí trouby

Ihned k odběru
389,-
ZOBRAZIT
MIELE Sada utěrek MicroCloth

MIELE Sada utěrek MicroCloth

Ihned k odběru
379,-
ZOBRAZIT
MIELE H 7140 BM
Doprava zdarma

MIELE H 7140 BM

Objem trouby : 43 l
45 990,-
MIELE H 7240 BM
Doprava zdarma

MIELE H 7240 BM

Objem trouby : 43 l
53 990,-
MIELE H 7244 BP
Doprava zdarma

MIELE H 7244 BP

Objem trouby : 49 lEnergetická třída: A+
57 990,-
MIELE H 7440 B Nerez CleanSteel
Doprava zdarma

MIELE H 7440 B Nerez CleanSteel

Objem trouby : 49 lEnergetická třída: A+
57 990,-
  • strana:
  • 2
Máte zájem
o více informací?