Cenový rozsah:
Vybrat:
Objem trouby
Výška
Hloubka
Barva

MIELE DGC 7460X Grafitově šedá Konvektomat

116 990,-Cena bez DPH 21%: 96 685,95

Zboží není momentálně skladem Zjistíme, kdy bude připraveno a kontaktujeme Vás.

  • DOPRAVA ZDARMA
  • MONTÁŽ + VYNESENÍ + ODVOZ starého spotřebiče
    pro zákazníky z Jižních Čech - ZDARMA
  • DÁREK K NÁKUPU ZDARMA
  • MONTÁŽ, VYNESENÍ a SVOZ po Praze a Jižních Čechách ZDARMA
  • S výběrem rádi poradíme na tel: +420 606 755 790

Konvektomat MIELE DGC 7460X Grafitově šedá

Konvektomat bez rukojeti XXL pro vaření v páře, pečení, smažení se síťovým propojením + BrilliantLight.

Víc než jen ovládací prvek
Spojení designu a komfortu při obsluze: jemným zatlačením prstu lze otevřít a tiše zavřít ovládací panel, aniž by se otevřela dvířka ohřevného prostoru. Při tom se vysune zásobník na vodu a nádoba na kondenzát dopředu pro snadné vyjmutí a následné vyprázdnění. Také bezdrátový pokrmový teploměr můžete nyní vyjmout. Pro lepší pohled na displej se panel při stisknutí tlačítka lehce nakloní proti Vám.

Rozmanité možnosti
Lhostejno, zda rozmrazujete, blanšírujete nebo sušíte ovoce: pomocí konvektomatu Miele můžete připravovat nejrůznější potraviny zcela podle Vašeho přání a vlastní chuti – vždy v nejlepší kvalitě a na stupeň přesně. Pro perfektní pizzu nebo kyprý koláč si můžete v ohřevném prostoru nechat vykynout také těsto.

Inteligentní asistence
Chutné pokrmy obratem ruky: s funkcí Mix & Match můžete připravit různé druhy potravin současně.

Profesionální vybavení
Dostatek místa, rychlé čištění: ohřevný prostor z nerezu nabízí velkorysý užitný objem až 68 litrů, díky tomu je zde místo i pro velké varné nádoby, např. pro celá kuřata. Takto můžete připravit také kompletní menu pro 8–10 osob. Kromě toho je ohřevný prostor korozivzdorný a snadno se udržuje. Obzvláště praktické: pečicí plechy našich pečicích trub můžete využít také pro konvektomat Miele.

Nejlepší výhled na všechny úrovně
Abyste mohli Vaši pečínku nebo nákyp v konvektomatu co nejlépe posoudit, zajišťují vysoce kvalitní světelné LED zářivky optimální nasvícení všech úrovní ohřevného prostoru – tak máte z každého úhlu nejlepší přehled o připravovaném pokrmu.

Všestranný talent pro rovnoměrné výsledky
Dokonalost zcela podle Vaší chuti: jako ideální doplněk k pečicí troubě a varné desce zajistí parní trouba Miele nejlepší výsledky přípravy pokrmů, dokonce můžete současně připravit kompletní menu o několika chodech. Rychlé časy rozehřátí a přípravy, jakož i rovnoměrné rozdělení páry Vám usnadní přípravu pokrmů – ta se podaří díky jedinečnému externímu vyvíjení páry DualSteam.

Perfektně zkombinovat vlhký a suchý ohřev
Flexibilita pro nejlepší výsledky pečení: kombinujte přípravu v páře s dalšími provozními způsoby zcela podle Vašich přání. Abyste přitom docílili těch nejlepších výsledků, můžete v kombinovaném provozu nastavit jak teplotu (40 °C až 225 °C), tak i obsah vlhkosti (0 % až 100 %). Toto nastavení se může v rychlém sledu až 6krát změnit. Tím získáte individuální výsledky, které přesně odpovídají Vaší chuti.

Vše v jednom přístroji
Díky principu 3 v 1 disponujete třemi provozními způsoby pouze v jednom přístroji. Tak můžete i v malé kuchyni připravit lahodné pokrmy – využijte provoz pečicí trouby pro křupavé výsledky nebo funkci vaření v páře, aby se potraviny připravovaly šetrně. Obzvláště v kombinovaném provozu budete profitovat z nejlepších výsledků vaření. Díky početným dalším programům, jako je ohřev nebo rozmrazování, můžete pokrmy připravovat zcela individuálně.

Bez námahy k nejlepšímu výsledku
Kolik času potřebuje chléb a kolik zelenina? Při až 265 různých inteligentních automatických programech nemusíte volit ani teplotu ani dobu přípravy, Váš přístroj to provede automaticky a usnadní Vám tím všední den v kuchyni. Máte rádi kuře spíše křupavější? U manoha potravin lze stupeň přípravy příp. stupeň zhnědnutí nastavit individuálně.

Šetří živiny i přístroj
Po uplynutí doby přípravy se pokrmy udržují automaticky teplé až 15 minut bez ztráty kvality. Tak se nic neděje, když se o pár minut zpozdíte.

Různá množství, stejná doba přípravy
Lhostejno, zda chcete připravit jednu porci nebo jídlo pro celou rodinu, zda čerstvé nebo mražené: doba přípravy zůstane v našem konvektomatu pro každé váhové množství vždy stejná. Což je pro Vás jednodušší, neboť čas na vážení a výpočet různých časů přípravy odpadá.

Výhodné: pára z vnějšího prostoru
Inovativní parní systém: U všech parních trub Miele se na rozdíl od jiných systémů výroby páry nachází vyvíječ páry mimo ohřevný prostor. Jelikož se ohřevný prostor v počáteční fázi zcela naplní párou, dojde k úplnému vytlačení kyslíku. Výhody: rychlé rozehřátí, optimální měření teploty a zachování přírodní barvy potravin. Údržba je navíc velmi snadná, neboť se v ohřevném prostoru nemohou tvořit žádné vápenaté usazeniny.

Nejlepší výsledky: díky přídavné vlhkosti se chléb, housky nebo maso připraví optimálně a profesionálně.

Pokrmy budou rovnoměrně upečeny shora i zespodu – takto se chléb perfektně podaří.

Obzvláště ryby a masa s vysokým obsahem tuku budou jemné a šťavnaté – s křupavou kůrčičkou nebo krustou.

Šetrná a zdravá příprava: hodí se zejména pro choulostivé potraviny.

Rozmanité využití: pro grilování většího množství steaků, uzenin, špízů a mnoho dalšího.

Perfektně nadýchané a lahodné: ideální pro rychlé a šetrné pečení masa či pečiva až na dvou úrovních.

Křupavá těsta, chutné oblohy: ať už pizza, quiche nebo ovocné koláče – zespodu křupavé, shora šťavnaté.

Vykouzlit lahodné koláče: odpalované, plundrované a křehké těsto se podaří jako od pekaře.

Vše současně hotové: Váš přístroj Vám navrhne různé potraviny, které mají stejnou dobu přípravy.

Perfektní při univerzálním klasickém použití: skvěle se podaří všechny tradiční recepty na pečení masa či pečiva.

Dokončení pro vzhled i chuť: tak se podaří dokonalá příprava při gratinování, pečení a dopékání.

Individuální příprava: pro pokrmy, které se musí připravovat ve vodní lázni nebo se musí dopékat zespodu dohněda.

Zvnějšku křupavé, uvnitř pěkně šťavnaté: ideální pro kuřecí maso, kachnu, kolena, rolády či jiné masové pokrmy.

Mimořádné zcela snadno: různé speciální programy, jako například sušení ovoce, přináší vynikající výsledky.

Maximální požitek: ve vakuu připravené maso, zelenina nebo ovoce zajistí jedinečný chuťový zážitek.

Ekologické a trvale udržitelné: šetřete při přípravě potravin energii.

Obzvláště energeticky úsporné: nejlépe se podaří šťavnaté pečeně nebo vynikající nákypy.

Vždy s přílohou: brambory, rýže nebo nudle se hodí ke každému hlavnímu chodu a poskytují vysokou výživnou hodnotu.

Zdraví z moře: ryby a mořské plody se připraví na stupeň přesně a zachovají si své aroma i tvar.

Jemné a šťavnaté: maso z parní trouby připravené na stupeň přesně s intenzivní vlastní chutí.

Jemně k mraženému: mražené potraviny můžete rozmrazit šetrně při teplotě 60 °C a tedy za ideálních podmínek.

Za pouhých 15 minut sterilní: kojenecké lahve lze rychle a snadnovydezinfikovat při 100 °C.

Příroda v nejlepší podobě: šetrná příprava v parní troubě zachová vlastní chuť a je navíc velmi zdravá.

Nejlepší příprava: blanšírujte ovoce nebo zeleninu, abyste je mohli udržet trvanlivé v té nejlepší kvalitě.

Budete jíst o něco později? Vaše parní trouba udrží pokrmy automaticky teplé až 15 minut.

To nejlepší nakonec: s parní troubou Miele můžete připravit různým způsobem také dezerty.

Na měkko, na hniličku nebo na tvrdo? Za několik minut připravíte při teplotě 100 °C nejlepší vejce k snídani

Dlouhá trvanlivost: v parní troubě můžete obzvláště pohodlně zavařovat ovoce, zeleninu, maso a uzeniny.

[Kombinovaná parní trouba;Ano ArtLine;Ano Bez rukojeti;Ano Barva přístroje;Grafitově šedá Rychloohřev;Ano Předehřátí;Ano Externí vyvíječ páry;Ano Klimatický senzor;Ano Individuální nastavení vlhkosti v kombinovaném provozu;Ano Příprava menu bez přenášení chutí;Ano Příprava pokrmů pomocí funkce „Mix & Match“;Ano Automatické programy s individuálním přizpůsobením;Ano Funkce udržování teploty;Ano Funkce Crisp;Ano Rozmrazování;Ano Automatické programy;Ano Specifické národní automatické programy;Ano Kombinovaná příprava s horkým vzduchem plus;Ano Kombinovaná příprava;Ano Kombinovaná příprava s horním/spodním pečením;Ano Příprava v páře;Ano Sous-vide;Ano Ohřev;Ano Pečení Gourmet;Ano Gril;Ano Malý gril;Ano Horký vzduch plus;Ano Intenzivní pečení;Ano Speciální moučník;Ano Horní/spodní pečení;Ano Horní pečení;Ano Spodní pečení;Ano Grilování s cirkulací;Ano Horký vzduch Eco;Ano Příprava v páře Eco;Ano Předehřátí talířů;Ano Speciální použití;Ano Displej;DirectSensor Touch2Open;Ano Individuální volba jazyka;Ano Výsuvný panel;Ano Příprava nezávislá na množství;Ano Příprava v páře až ve 4 úrovních současně;Ano Příprava menu v páře;Ano Redukce páry před ukončením programu;Ano Ukazatel denního času;Ano Ukazatel data;Ano Kuchyňský budík;Ano Programování začátku přípravy;Ano Programování konce přípravy;Ano Nastavení délky pečení;Ano Indikace aktuální teploty;Ano Ukazatel požadované teploty;Ano Akustická signalizace při dosažení požadované teploty;Ano Navrhovaná teplota;Ano Vlastní programy;20 Individuální nastavení;Ano Nerezový vnitřní prostor s lněnou strukturou;Ano Sklopné grilovací těleso;Ano Externí vyvíječ páry;Ano Topné těleso ve dně pro redukci kondenzátu;Ano Ošetřující program odmočení;Ano Ošetřující program proplachování;Ano Ohřevný prostor - program sušení;Ano Rychloupínáky pro postranní mřížky;Ano Vyjímatelné postranní mřížky;Ano Automatické odvápňování;Ano Dvířka CleanGlass;Ano DualSteam;Ano Zásoba vody na cca 90 min. vaření;Ano Zásobník na čerstvou vodu;Ano Zásobník na kondenzát za výsuvným panelem;Ano Odpadní sítko;Ano Miele@home;Ano MobileControl;Ano RemoteService;Ano WiFiConn@ct;Ano Systém chlazení přístroje a vlažná čelní stěna;Ano Bezpečnostní vypínání;Ano Zablokování zprovoznění;Ano Systém chlazení výparů;Ano Zablokování tlačítek;Ano Objem ohřevného prostoru v l;68 Počet úrovní zasunutí;4 Označení úrovní zasunutí;Ano Závěs dvířek;dole Osvětlení ohřevného prostoru;BrilliantLight Hloubka výklenku v mm;555 Šířka přístroje v mm;595 Výška přístroje v mm;596 Hloubka přístroje v mm;567 Hmotnost v kg;45,5 Celkový příkon v kW;3,5 Napětí ve V;230 Frekvence v Hz;50-60 Počet fází;1 Připojovací kabel se zástrčkou;Ano Délka elektrického přívodního kabelu v m;2,0 Univerzální plech s úpravou PerfectClean;1 Rošt na pečení s úpravou PerfectClean;1 Odvápňovací tablety;2 Čisticí prostředek DGClean;1 ]

Objem trouby:68 l
Max. příkon:3,5 kW
Šířka:595 mm
Výška:596 mm
Hloubka:567 mm
Barva:Šedá
Design:ArtLine
Komfort při údržbě:PerfectClean
Lepší výsledek:Funkce Crisp;Horký vzduch plus
Komfort při obsluze:DirectSensor
Chytrá domácnost:Miele@home
MIELE Čisticí prostředek pro pečicí trouby

MIELE Čisticí prostředek pro pečicí trouby

Ihned k odběru
389,-
ZOBRAZIT
MIELE Sada utěrek MicroCloth

MIELE Sada utěrek MicroCloth

Ihned k odběru
379,-
ZOBRAZIT
MIELE DGC 7460 Grafitově šedá
Doprava zdarma

MIELE DGC 7460 Grafitově šedá

Objem trouby : 68 l
116 990,-
MIELE DGC 7460X Grafitově šedá
Doprava zdarma

MIELE DGC 7460X Grafitově šedá

Objem trouby : 68 l
116 990,-
MIELE DGC 7840 HC Pro Nerez
Doprava zdarma

MIELE DGC 7840 HC Pro Nerez

Objem trouby : 47 lEnergetická třída: A+
117 990,-
MIELE DGC 7840 HC Pro Bílá
Doprava zdarma

MIELE DGC 7840 HC Pro Bílá

Objem trouby : 47 lEnergetická třída: A+
119 990,-
  • strana:
  • 12
Máte zájem
o více informací?