Cenový rozsah:
Vybrat:
Max. příkon
Počet varných zón
Šířka
Hloubka
Barva

MIELE KM 6629 1 EDST Indukční varná deska

56 990,-Cena bez DPH 21%: 47 099,17

Zboží není momentálně skladem Zjistíme, kdy bude připraveno a kontaktujeme Vás.

  • DOPRAVA ZDARMA
  • MONTÁŽ + VYNESENÍ + ODVOZ starého spotřebiče
    pro zákazníky z Jižních Čech - ZDARMA
  • DÁREK K NÁKUPU ZDARMA
  • MONTÁŽ a SVOZ po Praze a Jižních Čechách ZDARMA
  • S výběrem rádi poradíme na tel: +420 606 755 790

Indukční varná deska MIELE KM 6629 1 EDST

Indukční varná deska s TempControl pro perfektní výsledky smažení

Další přínos bezpečnosti
Pokud není na varné zóně indukční varné desky žádné nádobí nebo pokud nepoužíváte vhodný hrnec, dojde k přerušení přívodu energie nebo nedojde k aktivaci vůbec.

Absolutní bezpečí
Varné desky Miele mají pro každou varnou zónu ukazatel zbytkového tepla. Upozorní vás, abyste nesahaly na stále ještě horkou varnou zónu, nebo abyste na ni neodložili cokoliv, co je choulostivé na vysokou teplotu. Na druhé straně vám pomohou využít zbytkové teplo k úspoře energie.

Jistota je jistota
Pro každý stupeň výkonu je definována maximální doba provozu. pokud se některá z varných zón zahřívá nezvykle dlouho beze změny výkonového stupně, dojde k jejímu automatickému vypnutí.

Bezpečnost pro všechny
Blokovací funkce zabrání nechtěné změně nastavení stupňů výkonu během vaření. Zablokování zprovoznění naproti tomu chrání před nechtěným nebo nedovoleným zapnutím například jako dětská pojistka. Tuto funkci můžete aktivovat na vypnuté varné desce.

Pro dlouhou životnost přístroje
Každá varná zóna je vybavena ochranou proti přehřátí. Tato funkce automaticky vypne ohřev varné zóny při extrémním zatížení dříve než může dojít k přehřátí sklokeramiky nebo jiných součástí. Varná deska se rovněž automaticky vypne, pokud na desce leží nějaký nežádoucí předmět, nebo pokud je politá nějakou tekutinou. Kdykoliv jste tak chráněni před nechtěným nastavením výkonu.

Plus pro vaši bezpečnost
Někdo zvoní? Pomocí funkce Stop&Go můžete snížit výkon všech varných zón stisknutím tlačítka na stupeň 1. Varnou desku tak můžete nechat na chvíli bez dozoru, aniž by se něco připálilo nebo vyvřelo. Až se vrátíte k varné desce, reaktivujete původně nastavené stupně výkonu opětovným stisknutím tlačítka.

Šetří nejen energii
Tato automatika Miele sama upraví vysoký počáteční výkon (k rychlému předvaření) na redukovanou teplotu k dalšímu vaření. Už nezmeškáte správný okamžik snížení výkonu a pokrmy se vám už nikdy nepřipálí. Navíc šetříte energii.

Podle vašich potřeb
Základní nastavení varné desky si můžete snadno přizpůsobit dle vlastních požadavků. Můžete například změnit rychlost odezvy senzorových tlačítek.

Praktické pro každodenní život
Varné desky Miele jsou vybaveny varnými zónami nebo hořáky o různé velikosti a geometrii. Optimálně tak využijete hrnce a pánve jakéhokoliv tvaru a velikosti. Řada varných desek navíc nabízí velké zóny pro pekáče.

Usnadněte si vaření
Časovač na varné desce vám pomůže ulehčit váš každodenní život v kuchyni. V závislosti na modelu můžete např. nastavit dobu na varných zónách, které se pak automaticky vypnou, nebo využít kuchyňský budík zcela nezávisle na funkci varné desky.

Ještě nikdy nebylo smažení tak snadné!
TempControl zaručuje vždy optimální výsledky i při různých postupech při smažení. K tomuto účelu jsou k dispozici tři stupně smažení a jeden stupeň pro pozvolné vaření s ideálně předvolenými teplotami. Díky konstantním teplotám odpadá nepříjemná regulace stupňů výkonu. Kromě jednoduchého používání je na prvním místě bezpečnost – protože už se nic nemůže připálit!

Neúmyslné vypnutí není problém
Stane se, že varnou desku omylem vypnete, hned si toho však všimnete. Když ji do 10 vteřin opět spustíte, zůstanou i dříve provedená nastavení výkonu a času nadále aktivní. Můžete tak bez přerušení pokračovat ve vaření.

Získejte čas na věci, které vás baví
Indukční varné desky Miele jsou vybaveny funkcí udržování teploty, která udržuje pokrmy na optimální teplotě pro servírování. Přístroje s funkcí TempControl umožňují navíc šetrný ohřev studených jídel, například eintopfů, bez připalování nebo přichycení při vaření.

Bezpečné odstranění nečistot
Dotykem prstu můžete zablokovat ovládání varné desky na 20 vteřin. Všechna nastavení zůstanou beze změny. Čas se viditelně odpočítává na časovači.

Pro velké hrnce
Varné zóny PowerFlex jsou mimořádně všestranné a flexibilní. Můžete použít jednotlivé nádobí, skutečně velké hrnce na těstoviny nebo pekáče: cokoliv bez problému. Jedinečná je mimořádná rychlost s funkcí Booster o výkonu až 7,4 kW. PowerFlex jsou samozřejmě vybaveny osvědčenou technologií Miele TwinBooster.

Skutečná úleva
Sklokeramiku můžete velmi snadno vyčistit. Z hladkého povrchu velmi snadno a rychle odstraníte kapky, mastné skvrny i jiné nečistoty. Obzvláště snadné je čištění indukčních varných desek, protože jejich povrch zůstává poměrně chladný a téměř nic se nepřipálí.

Získejte čas na věci, které vás baví
Pomocí této funkce můžete udržovat ideální teplotu pokrmů nezávisle na jejich množství. Díky inteligentní kontrole teploty dna hrnce jsou pokrmy ohřívány na teplotu k servírování, aniž by se připálily. Můžete se tak plně věnovat ostatním částem menu.

Teplo zůstane tam, kde jej potřebujete.
Při vaření pomocí indukce vzniká teplo pouze tam, kde jej potřebujete: ve dně hrnce. Vaření pomocí indukce je mimořádně efektivní, protože neztrácíte žádné teplo. A navíc je mimořádně bezpečné, protože sklokeramika zůstává relativně chladná.

Nejlepší využití energie
Díky potisku na indukčních varných deskách přístroj rozpozná velikost nádobí a přivádí tak energie pouze do této plochy. Energii tak využíváte co nejefektivněji.

Nejlepší využití energie
Jestliže se na některé varné zóně již nachází nádobí, aktivuje se číselná řada automaticky bezprostředně po zapnutí varné desky. Díky tomu odpadá ruční aktivace varných zón.

[Druh ohřevu;indukce Nezávisle na sporáku;Ano Elegantní sklokeramický povrch;Ano Barva sklokeramiky;Černá Nerezový rámeček;Ano Počet varných zón;4 Počet varných ploch;1 Maximální počet kusů kuchyňského nádobí;4 Počet;2 Velikost v mm;150x230 Max. výkon ve W;2100 Max. výkon boosteru ve W;3000 Max. výkon TwinBoosteru ve W;3650 Umístění;vpředu vlevo Velikost v mm;Ø 160-230 Max. výkon ve W;2300 Max. výkon boosteru ve W;3000 Max. výkon TwinBoosteru ve W;3650 Umístění;vzadu uprostřed Velikost v mm;Ø 100-160 Max. výkon ve W;1400 Max. výkon boosteru ve W;1700 Max. výkon TwinBoosteru ve W;2200 Umístění;vpravo Velikost v mm;230x390 Max. výkon ve W;3400 Max. výkon boosteru ve W;4800 Max. výkon TwinBoosteru ve W;7300 TempControl;Ano Barva zobrazení;Žlutá Permanentní rozpoznání hrnce;Ano Rozpoznání přítomnosti a velikosti hrnce;Ano Funkce Stop&Go;Ano Paměťová funkce;Ano Kuchyňský budík;Ano Automatické vypínání;Ano Automatika předvaření;Ano Udržování teploty;Ano Udržování teploty Plus;Ano Individuální možnosti nastavení (např. signální tóny);Ano Miele@home;Ano WiFiConn@ct;Ano Automatická funkce Con@ctivity 3.0;Ano Snadná údržba sklokeramiky;Ano Ochrana při utírání;Ano Bezpečnostní vypínání;Ano Blokovací funkce;Ano Zablokování zprovoznění;Ano Integrovaný ochlazovací ventilátor;Ano Ochrana proti přehřátí;Ano Indikace zbytkového tepla;Ano Rozměry v mm (šířka);764 Rozměry v mm (výška);51 Rozměry v mm (hloubka);540 Vestavná výška se svorkovnicí v mm;48 Rozměry výřezu v mm (šířka) při instalaci bez rámu;750 Rozměry výřezu v mm (hloubka) při instalaci bez rámu;490 Hmotnost v kg;12 Celkový příkon v kW;7,300 Napětí ve V;230 Frekvence v Hz;50-60 Délka přívodního kabelu v m;1,4 Připojovací kabel;Ano ]

Max. příkon:7,3 kW
Počet varných zón:4
Rámeček:Ano
Ovládání:Dotykové
Šířka:764 mm
Výška:51 mm
Hloubka:540 mm
Barva:Černá
Design:Obvodový nerezový rámeček
Lepší výsledek:TempControl;TwinBooster;Funkce udržování teploty;Automatika vypínání
Komfortní prvky:Funkce Stop&Go;Kuchyňský budík;Smart Select
Chytrá domácnost:Miele@home
MIELE Čisticí prostředek na sklokeramické varné desky

MIELE Čisticí prostředek na sklokeramické varné desky

Ihned k odběru
239,-
ZOBRAZIT
MIELE Sada utěrek MicroCloth

MIELE Sada utěrek MicroCloth

Ihned k odběru
379,-
ZOBRAZIT
MIELE CS 7611 FL
Doprava zdarma

MIELE CS 7611 FL

Šířka : 378 mm
56 990,-
MIELE KM 6629-1 EDST
Doprava zdarma

MIELE KM 6629-1 EDST

Šířka : 764 mm
56 990,-
MIELE KM 7867-1 FL Diamond
Doprava zdarma

MIELE KM 7867-1 FL Diamond

Šířka : 620 mm
57 990,-
MIELE KM 7667 FL
Doprava zdarma

MIELE KM 7667 FL

Šířka : 620 mm
58 990,-
  • strana:
  • 32
Máte zájem
o více informací?